Over ons

Wij zijn een geweldig team gewijd aan motorsport uitmuntendheid

Wij geloven dat we auto’s beter kunnen afstemmen en op een rij zetten dan iemand anders in het land. Kom zelf eens kijken en ontdek wat jarenlange ervaring en toewijding aan uw auto kan doen.

International Tuning Salon is een van de meest gerespecteerde remapping merken op de markt. Hier bij Quantum hebben we zowel het team als de infrastructuur om ons product voortdurend te ontwikkelen en te verbeteren, maar alleen omdat we goed zijn in wat we doen, maakt ons ons niet zelfvoldaan.

Quantum Tuning is een klein bedrijf, hoewel groter in het Verenigd Koninkrijk dan een van onze concurrenten en is eigenlijk een van de grootste remapping bedrijven wereldwijd. We hebben ons geweldig team opgebouwd rond een schat aan kennis, vaardigheden en ervaring, die de sleutel tot ons succes is.

We zijn groot genoeg om een ​​infrastructuur te hebben om onze dealergroep goed te ondersteunen, maar klein genoeg om de politiek of onnodige bureaucratie te verwijderen die gewoon in de weg staat van wat de focus van ons bedrijf is, dat is het leveren van kwaliteitsstuurbestanden bij Laagste kosten, ondersteund door een kwaliteitsservice. Wij zijn gepassioneerd over ons bedrijf, we houden van wat we doen en kijken altijd naar voortdurend verbeteren en helpen onze dealers dus om met ons te groeien.